طريقة عمل لحمة الراس بالسمن البلدي
المقادير
2 x عدد فص ثوم مهروس
2 x عدد فلفل أخضر حلو (مقطعة مكعبات)
1 x معلقة كبيرة سمن
1 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كيلو لحمة (راس مسلوقة)
1 x معلقة كبيرة خل
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
الخطوات
هنقلب قطع لحمة الرأس فى السمن على النار.
و بعدين نضيف الثوم المفروم والفلفل الأخضر الرومى المقطع .
و بعد كده هنضيف الخل والملح والفلفل الأسود و نقلب كويس و نقدمها ساخنة .
ملاحظات
- مهم جدا لحمة الراس تتنضف كويس قبل السلق بالماء والملح والليمون.
المقادير
2 x عدد فص ثوم مهروس
2 x عدد فلفل أخضر حلو (مقطعة مكعبات)
1 x معلقة كبيرة سمن
1 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كيلو لحمة (راس مسلوقة)
1 x معلقة كبيرة خل
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
الخطوات
هنقلب قطع لحمة الرأس فى السمن على النار.
و بعدين نضيف الثوم المفروم والفلفل الأخضر الرومى المقطع .
و بعد كده هنضيف الخل والملح والفلفل الأسود و نقلب كويس و نقدمها ساخنة .
ملاحظات
- مهم جدا لحمة الراس تتنضف كويس قبل السلق بالماء والملح والليمون.