الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 60 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: سمك بورى ردة بقدونس بصلة طماطماية فلفلية
التحضير: جبت سمك بورى ونضفته عادى بس سبت
القشور اللى بره علشان الهى الىتتحرق من الشوى مش السمك نفسة
وغسلته بالملح وبقى فلة تمام حضرت توم وفلفل احملر وكمون وملح وليمون
ودقتهم عادى يعنى خلطة سمك عادية تبلت السمك من جوه وبره وسبت شوية
الطبخ: وبعد كده قطعت شوية بقدونس وبصلة وطماطمية وفلفة وقلبتهم بشوية الخلطة
اللى الموجدين عندى
وحطيتهم جوة السمك
وتبلتهم فى الردة
وعى الشويه
وعملت ميه بلمون وملح وشطة وكمون واول ماتتشوى انزل السمكة فى الطبق اللى فية الدقة
وعلى الطبق التقديم
وطلع طرى وروعة
بالهنا والشفا
منقول