The Best
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

The Bestدخول
●● إعلانـات ●●
إعلانك هنا إعلانك هنا إعلانك هنا
إعـلانـات المنتـدى

إحصائيات المنتدى
أفضل الاعضاء هذا الشهر
آخر المشاركات
أفضل الاعضاء هذا الشهر
361 المساهمات
268 المساهمات
190 المساهمات
102 المساهمات
86 المساهمات
78 المساهمات
64 المساهمات
51 المساهمات
27 المساهمات
24 المساهمات
آخر المشاركات




×
النص



لون شفاف

الألوان الافتراضية
×
الخلفية



لون شفاف

الألوان الافتراضية
×
النص



لون شفاف

الألوان الافتراضية
×
الخلفية



لون شفاف

الألوان الافتراضية

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyالفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
الفراخ على الطريقة اليابانية C1d625b8af1aaa8b7f52921a322237a8

المقادير:
الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6
12 قطعة أوراك فراخ

3/ 4 كوب خل بلسميك

3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر

1/ 2 كوب صويا صوص

1 1/2 كوب ميه

1 1/ 2 فص ثوم

1 1/ 2 فلفل حار

الطريقة:
الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6
1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا.

2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج.

3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرا على الوصفة الشهية

بانتظار كل جديد منكـ

الفراخ على الطريقة اليابانية 866468155

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرآ لك

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرا لك على الموضوع ~ 
 KonuEtiketleri عنوان الموضوع
الفراخ على الطريقة اليابانية
 Konu BBCode BBCode
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
remove_circleمواضيع مماثلة