*المقادير:
بطاطس
كاس دقيق
2 ملعقة كبيرة بيكنج بودر
نصف ملعقه فلفل احمر (لوبتحبيها سبايسي)
ملعقة كركم
ملح
*الصوص:
ملعقتين مايونيز
ملعقة كاتشب
نصف ملعقة زبادى
نصف خيار مخلل مقطع صغير
*طريقة التحضيــر:
– قطعي البطاطس أصابع ثم
– اخلطي الدقيق والبيكنج البودر والفلفل والكركم والملح مع قليل من الماء حتى تلتصق بالبطاطس
– ضعي البطاطس في الخليط
– اتركيها نصف ساعة قبل ان تقليها في زيت تحمير ساخن
*الصوص:
– امزجي المقادير سوياً وضعيها في سولطانية بجانب طبق البطاطس
وبالهنا والشفا