اولا لتحضير العجينة
نحضر كوب وربع لبن
كوب دقيق
معلقة كاكاو
و2 بيض
رشة فانيليا
معلقة صغير سكر بودر
الطريقه
نخلط الخليط ونتركة فى التلاجة لمدة نص ساعة
ثم نحضر مقلاة تيفال وندهنها بمادة دهنية
ونضع كمية عالطاسة ونوزعها جيدا ونتركها دقيقة
ثم نقلها ونتركها دقيقة اخرى وهكذا حتى تنتهى الكمية
نحضر الحشو وهو كريم شانتة وعلية ساور كريم او كريمة لبانى ومعلقة سكر بودر
ونخلط ونحضر قطع فراولة والهيرشى صوص وهو صوص شيكولاتة
او ممكن نقوم بعمل حمام مائى لشيكولاتة جلاكسى بدل الهيرشى صوص
نبدء فى حشو الكريب بالكريمة وعليها قطع الفراولة
ثم القليلة من صوص الشيكولاتة ونلف
وتزين كمان موضح بالصور وتقدم
وبالهنا والشفا